Nieuwe cabine voor het hoofdgebouw van Fluvius

Nieuwe cabine voor het hoofdgebouw van Fluvius

Langdurige en sucesvolle samenwerking met Fluvius wordt extra bevestigd met levering van een nieuwe LIBRA-cabine.

Deze week mocht LITHOBETON haar langdurige en succesvolle samenwerking met FLUVIUS extra bevestigen door de levering van een nieuwe LIBRA-cabine aan het hoofdkantoor in Melle. Het was een bijzonder moment waarbij onze gedelegeerd bestuurder, Tom Bulcke en Raf Bellers, de directeur van Netbeheer bij Fluvius, aanwezig waren om de levering en plaatsing bij te wonen.

UITBREIDING VAN HET INTERNE NETWERK

Ook FLUVIUS investeert in laadpaalinfrastructuur op hun parkeerterrein. Om dit te realiseren moest er eerst extra capaciteit worden gecreëerd. Daarom bestelde FLUVIUS een gemengde cabine van het type LIBRA (825x250x250 cm) in de kleur RAL 9010 (zuiverwit), waarin twee transformatoren worden geïnstalleerd. 800 kVA voor de Fluvius site en 250 kVA voor het distributienet. Later dit najaar zullen de nieuwe laadpalen op de parkeerplaats worden geïnstalleerd die door deze cabine volledig van stroom zullen voorzien worden (de huidige cabine zal worden vervangen). Bovendien is deze cabine voorzien van de nieuwste volledige digitale telebeheeroplossing (Smartgrid) wat deze cabine dan ook future-proof maakt.

GROOTSE WERKZAAMHEDEN

Voor de realisatie van dit project moest een deel van de parkeerplaats en de toegang daartoe worden afgezet. Dankzij een vlotte coördinatie waren daarvoor slechts enkele uren nodig. Desondanks wekte dit grootschalige werk de nieuwsgierigheid en aandacht van velen.

Plaatsing cabine

TEVREDEN KLANT

LITHOBETON is bijzonder verheugd over de uiterst positieve reacties die we van FLUVIUS hebben ontvangen over deze installatie. Dit succes hebben we te danken aan ons geweldige team, dat nauw heeft samengewerkt met de klant om dit te realiseren. We zijn trots met deze prestatie.

Ook op zoek naar een cabine om uw bedrijfsterrein van (meer) stroom te voorzien? Meer informatie kan u hier terugvinden: https://www.lithobeton.be/nl/elektriciteit/cabines-betreedbaar

Afbeeldingen © Lithobeton – Fluvius

Nieuwe LIBRA-cabine aan het hoofdgebouw van Fluvius