Lithocoat

/_library/_files/2 - AFBEELDINGEN/A - WATER/05 - EPOLITH/LITHOCOAT/PROD-629_LITHOCOAT.jpg

ALLE VOORDELEN VAN BETONBUIZEN GECOMBINEERD MET EXTRA BESCHERMING TEGEN ZUREN

Lithobeton zocht en vond een oplossing om ook betonbuizen te beschermen tegen zuren. In samenwerking met een gespecialiseerde partner werd een nieuwe epoxy-coating ontwikkeld die alle mechanische en chemische testen volgens de strengste Europese normeisen heeft doorstaan (BENOR CERTIFICAAT NR BB-562-2775-0123-001 – PTV 562 / EN 1054-2 2775).

LITHOCOAT, het nieuwste product van Lithobeton omvat dus een BENOR gecertificeerde betonbuis beschermd door een BENOR gecertificeerde coating.

GECERTIFICEERDE COATING

Alle mechanische en chemische testen werden gedaan onder de geregistreerd norm NBN EN 1504-2.(*)

(*) Voor alle testen en resultaten verwijzen wij naar onze technische brochure (zie downloads). 

GEWAARBORGDE KWALITEIT

Geautomatiseerde productielijn met gerobotiseerde tools voor ingebouwde controles t.b.v. de laagdikte en mermetische dekking. 

HECHTING OP VOCHTIGE BETON

Lithocoat kan aangebracht worden op vochtige beton (hechtsterkte van > 1,5 Mpa zonder blaasvorming, scheurvorming of afschilfering) en kan dus aangebracht worden in bestaande DWA-stelsels die aangetast zijn.

DUURZAAM EN RECYCLEERBAAR

Met Lithocoat wordt de levensduur van de betonbuis aanzienlijk verlengd.  Bij uitvoering in situ dient de bovenbouw niet meer opengebroken te worden om een rioleringsstelsel te renoveren.
Lithocoat is 100% recycleerbaar (kan volledig gerecycleerd worden in een primaire en secundaire grondstof).
 

Hulp nodig met een project?

Contacteer ons >