LITHOBETON breidt uit naar Frankrijk met nieuwe bedrijfssite in Comines!

LITHOBETON breidt uit naar Frankrijk met nieuwe bedrijfssite in Comines!

Nieuwe site in Noord-Frankrijk zorgt voor betere verdeling van prefab cabines in Frankrijk.

LITHOBETON kent een uitstekende reputatie in België voor de productie van prefab betoncabines.  Daarnaast voldoen deze cabines aan de strenge eisen van de Franse Netbeheerder ENEDIS. We zijn dan ook zeer enthousiast om aan te kondigen dat we deze cabines nu elektrisch kunnen uitrusten in onze nieuwe vestiging in Comines (Frankrijk).  De montage van onze cabines gebeurt in samenwerking met onze partner, ELKA France.

De investering in onze nieuwe site maakt deel uit van onze groeistrategie om de toegang tot de Franse markt te vergemakkelijken en onze aanwezigheid in de regio te versterken. Hiermee kunnen we anticiperen op de groeiende vraag naar cabines ten gevolge de energietransitie.

LITHOBETON wil immers een vooraanstaande rol spelen als leverancier van cabines voor energiedistributienetten in Frankrijk. We zijn vastbesloten om de hoogste normen van kwaliteit en innovatie te handhaven en om te blijven voldoen aan de unieke behoeften van onze Franse klanten.

Site LITHOBETON Comines

Blijf op de hoogte van verdere updates en ontwikkelingen van LITHOBETON PREFA in ons voortdurende streven om de energiedistributienetten in Frankrijk te ondersteunen en te versterken.

Tot slot danken we ook al onze partners bij de realisatie van de nieuwe site en onze klanten voor hun  vertrouwen in onze producten.

#Lithobetonprefa #Comines #ELKA #betonbelievers #thinkconcrete