Kom ons bezoeken op 15&16 mei op de Techni-Mat beurs in Flanders Expo Gent!

Kom ons bezoeken op 15&16 mei op de Techni-Mat beurs in Flanders Expo Gent!

Op 15 & 16 mei kan je ons vinden op de Techni-Mat beurs in Flanders Expo Gent. Daar exposeren wij onze innovatieve betonproducten voor water, wegen en elektriciteit.

LITHOBETON is producent van kwaliteitsvolle betonproducten, en levert daarbij steeds uitstekende service. We hebben een uitgebreide kennis opgebouwd dankzij onze innovaties in water- en wegproducten. Daarnaast staan we bekend als leverancier van middenspanningscabines in binnen- en buitenland. Je ziet ons niet enkel op en onder ons wegennet, maar ook op verschillende events in de sector, zoals de Techni-Mat beurs op 15 en 16 mei.

De naam LITHOBETON is zeker het onthouden waard, gezien ons uitgebreid aanbod in klimaatrobuuste producten. Deze komen goed van pas in hedendaagse afwateringssystemen en riolering, met de toenemende wateroverlast op Belgische wegen. Infiltrerende betonproducten zoals onze straatkolken, kokers en greppels zijn dan ook een nuttige aanvulling op ons assortiment. Zo voorzien we in producten voor zowel wateropvang en waterbeheersing, als rioleringsproducten. Met elk item wordt voldaan aan de strenge eisen van de CE-marketing en BENOR-normen.

Daarnaast zijn er nog heel wat LITHOBETON producten die we graag met trots aan alle Techni-Mat bezoekers voorstellen. Onze duurzame signalisatietegels bijvoorbeeld, alsook onze rioleringsproducten met Lithocoat (een nieuwe epoxy-coating die alle mechanische en chemische testen volgens de strengste Europese normeisen heeft doorstaan).