BERICHT AAN KLANTEN LITHOBETON

BERICHT AAN KLANTEN LITHOBETON

Update 17 april 2020

Beste klant,

Omwille van deze uitzonderlijke situatie hebben wij enkele weken terug de productie noodgedwongen moeten stilleggen.

Sindsdien hebben we ons intern veiligheid- en preventiebeleid verder aangevuld met bijkomende instructies en procedures. Daarnaast investeerden we in talrijke middelen en voorzieningen waardoor ons bedrijf nu “Coronaproof” is.

Tijdens de laatste dagen hebben we dan ook de productie gradueel en met respect voor de gezondheid en het welzijn van onze medewerkers, terug kunnen opstarten.  Dit gebeurde zowel in onze productiesites van Snaaskerke als Baudour.

We zijn terecht fier en erkentelijk over de inzet van onze medewerkers om de draad weer op te pakken.  We willen immers u, beste klant, zo goed en snel mogelijk weer onze betonproducten kunnen leveren en dit ondanks deze overmachtsituatie.

Graag informeren we u daarbij dat we op onze fabrieksterrein een strikte naleving eisen van de richtlijnen over social distancing en hygiënische houding en dit bij zowel afhalingen, leveringen, bezoeken, e.d..  Deze richtlijnen hangen overal uit en zijn bijgevolg gemakkelijk te consulteren.

Tot slot danken we u voor de stipte betalingen van onze facturen zoals dit vóór de coronacrisis het geval was.

Alvast hartelijke dank voor het vertrouwen in onze producten en diensten en we hopen samen met u zo spoedig mogelijk een enigszins normaal leven weer te kunnen opnemen.

Zorg goed voor uzelf en voor elkaar!

Met vriendelijke groeten,

Directie en personeel Lithobeton