10.000ste Cabine

10.000ste Cabine

nieuwe mijlpaal voor Lithobeton

Op woensdag 24 februari 2021 leverde Lithobeton de 10.000ste klantencabine die op het openbaar elektriciteitsnet wordt aangesloten.  Ondanks de Corona-maatregelen wilde Lithobeton dit bijzonder moment toch een feestelijk tintje geven. De cabine werd mooi verpakt aangeleverd en geplaatst in het bijzijn van de installateur VERHULST op de werf van Wanfercée-Baulet nabij Charleroi.

Lithobeton specialiseerde zich tot een geapprecieerde leverancier van netbeheerders en vele elektro-installateurs actief in middenspanning-infrastructuur. Zo is Lithobeton de referentie op de Belgische markt voor geprefabriceerde betonnen cabines.  In de laatste 25 jaar werd het gamma fors uitgebreid met cabines van verschillende afmetingen (tot 9 meter nuttige lengte) en dit zowel in een betreedbare als niet-betreedbare uitvoering.  De talrijke afwerkingsmogelijkheden en het uitgebreid aanbod aan deuren en roosters maken het aanboden gamma compleet. Dankzij een doorgedreven opvolging en traceerbaarheid tijdens het productieproces bereiken alle cabineproducten de hoogste kwaliteitsgraad en voldoen ze aan de strenge Europese en nationale producteisen.

De behuizing in prefab beton is meer dan het product alleen. Dankzij zijn jarenlange expertise en innovatieve ideeën is Lithobeton er om bekend flexibele oplossingen aan te reiken waarbij de functionaliteit en dienstverlening centraal staan. Lithobeton onderscheidt zich hierdoor van de fabrikanten die het concept kopieerden door nieuwe uitdagingen aan te gaan en te kijken naar de behoeften van de evoluerende markt.